A pattanások kezelése

 

Örök törvény, ha életed legjobb pasijával készülsz randizni, vagy mozit terveztél a barátnőddel, netán buliba mész, egy hívatlan látogató mindig Veled tart: a pattanásod. Ő vigyázz rá, nehogy csinosnak érezd magad az új cuccodban, eltereli a figyelmet a frissen mosott hajadról, próbálja tönkretenni a napodat!

 

Nyomjad, ne nyomjad? Kenjed, ne kenjed?

 

Tanácstalanul állsz a tükör előtt. Már egy kiló alapozót magadra mázoltál, amitől még feltűnőbb a helyzet… Nyugalom, ha megnézed kedvenc tini sztárjaidat közelről, smink nélkül, hát… részben megkönnyebbülsz, hogy másnak is van ilyen, még a nagyoknak és szépeknek is, másrészt elképedsz, hogy Nekik is van, pedig mennyi lehetőségük, idejük, pénzük, kozmetikusuk van, s mégis!

Régen is nagy hangsúlyt fektettek a nők és a férfiak a szép külsőre, az ápolt bőrre.

Már az ókori orvosi papírokban fellelhető számos tanács a pattanások kezelésére. A népi gyógyászat nagyon sok, ma már “viccesnek” talált gyógymódot javasol a pattanások megszüntetésére. Az összetevőkről összegyűjtött tapasztalatok azonban mindenképpen beemelendők a ma gyógyászatába is.

De ott tartunk, hogy randi és pattanás…

Vagy lemondod a randit és megfutamodsz, vagy megteszel minden Tőled telhetőt, hogy a legjobb színben mutathasd magad!

Azt tanácsoljuk, hogy semmiképpen ne állj meg se leradírozni magadról a pattanásodat, se nyomkodni, mert még jobban belobban szegény és akkor még a jövő heti randit is elrontja. Próbáld meg, hogy finoman, kis fültisztító pálcával kensz a pattanásod, pattanásaid, mitesszereid, aknéd tetejére, s finoman körkörös mozdulattal a környező szövetek köré is. Így lehet, hogy mire a kritikus időponthoz érsz, magad is meglepődsz az eredményen.

A pattanások kezelésében azt gondoljuk, hogy mégis a legfontosabb a megelőzés.

De ha már kialakult ez a “kedves”, kidudorodó, piros, általad hatalmasnak titulált rücsök, a legfontosabb, hogy szakszerűen lásd el a baját: kerüld el a felülfertőződést! Adj neki az AKNESOL CLEAN®-nel, amelyet a yes.pharma pont a Te számodra fejlesztett ki. S használd ezen túl minden nap, hogy bőröd sima és egészséges legyen!