Pattanás ellen

 

Több dologgal próbálkoztál már: sokat mostad az arcod, keveset mostad az arcod, krémet kentél rá, krémet nem kentél rá… Többször bújtad már a patikákban a polcokat, a különböző drogériákban a kozmetikumok százainak feliratait és természetesen találkoztál már „tuti”-nak ígért csodaszerekkel, amelyek a pattanásaidat megszüntetik.

Le kell szögezni, s gondoljuk, ezzel egyetértesz, hogy a pattanások elleni harc folyamatos és örök!

Van, hogy visszahúzódnak a pattanások és már-már úgy tűnik elvonultak, győztél, de aztán megint, újra kezdődik minden elölről. A hormonális változások, a tinédzser kor, a fogamzásgátlók abbahagyása, a terhesség, az idegeskedés, a fokozott izzadékonyság, szorosabb ruhák által okozott nyomás, mind-mind a pattanásoknak kedveznek!

Az AKNESOL CLEAN® segít Neked a pattanások elleni küzdelemben.

Az AKNESOL CLEAN® egy szakértő team által kifejlesztett, a bőr természetes védekező rendszerét támogató készítmény. Szelíd összetevőivel, természetes alapanyagaival segíti a bőr normál flóráját és segíti a szövetek gyorsabb regenerációját.

Az AKNESOL CLEAN®-ben lévő kamilla régóta ismert gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásáról. A kamillát a népi gyógyászat is elismerte már, mint antiszeptikus anyagot. A kamilla “összehúzza” a gyulladáskor megduzzadt szöveteket, fokozza a nyirokkeringést így a gyulladásos faktorok mennyiségét csökkenti, s mindenképpen egy jobb mikrocirkulációt biztosít. A szövetek oxigénellátottsága ezzel fokozódik, a regenerációs idő lecsökken. Az AKNESOL CLEAN® másik összetevője a benzoe tinktúra is erős baktériumszám csökkentő hatással bír, ezzel a fertőtlenítés fokozódik. Az AKNESOL CLEAN® harmadik összetevője a szalicilsav, amely koncentrációtól függően hámlaszthat és hámosíthat.

Az AKNESOL CLEAN®-ben lévő szalicilsav segíti a bőr megújulását, a bőr felületén lévő elhalt, életképtelen hámsejtek lelökődését mechanikai behatás nélkül. Ez azért fontos, mert a bőrradírozáskor mindig lehetnek apró kis bőrsérülések, ami egy amúgy is sérült bőrfelületnél a baktériumok mélyebbre való terjedését indíthatja el. A szalicilsav a hámmegújító hatásával, a kamillával együtt, fokozza a gyulladásos komponensek felszívódását a bőr szöveteiből. A meténamin, szintén a baktériumok ellen hat, de ezen túl fokozza az AKNESOL CLEAN® összetevőinek a hatását. A meténaminnak köszönhetően nem kell a készítményt hűtőben tárolni, nem romlik meg, eltarthatósága javul, így sokáig a rendelkezésedre áll!