Ördögnyelv Forte

Mi az az Ördögnyelv?

Ázsia meleg és trópusi vidékein őshonos növényről, konjak gyökérről, más néven ördögnyelvről ismeretes, hogy népszerű a kelet-ázsiai ételekben és híres magas rosttartalmáról. Egy évelő növény, amelynek egy hosszúkás, központi szára van, mely egészen a 24 centiméteres átmérőt is elérheti. A gumó a növény tetején képződik egy megvetemedett nagy lila levélben. Az ördögnyelvnek igen sok neve ismert, hívják még konjak mannánnak, elefántlábgyökérnek vagy kígyónövénynek is. Az ördögnyelv kiválóan alkalmas különféle táplálkozási célokra. A belőle kinyert gélt gyakran használják a nyugati ételekben a zselatin helyettesítésére, illetve fogyási céllal.

Mik az Ördögnyelv Forte előnyei?

 

Hatására csökken az éhségérzet és felszívja a gyomorsavat is. A zsírok kalóriaértékei így csökkennek, mivel nem emésztődnek meg, és a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. Tulajdonképpen normálisan lehet mellette étkezni és élni. Az ördögnyelv kiváló koleszterin- és vércukorszint csökkentő is. A végeredmény az, hogy a szervezet saját zsírraktáraiból nyeri a működéséhez szükséges energiát. Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy a megfelelő testsúlycsökkentés eléréséhez az ördögnyelv kúra alatt legalább napi három liter folyadékot szükséges inni: a folyadék ugyanis háromszorosára duzzasztja az ördögnyelv hatóanyagát, és ez rostként halad át az emésztőrendszeren, közben megtisztítva azt. Növeli a telítettségérzését és csökkenti az étvágyat.

Ár:

3,490 Ft

Az ördögnyelv kivonat hatóanyaga, a glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéshez (legalább napi 3 g bevitel esetén).

A bevitt természetes rostok nedvesség hatására duzzadni kezdenek, így teltségérzet alakul ki. A rostok rendkívüli duzzadó képessége miatt javasolt három, egyenként 1g-os adagban (2 kapszula), 1-2 pohár vízzel, étkezések előtt, szétrágás nélkül bevenni.

Napi bevitel (6 kapszula) hatóanyagtartalma :  

                                                    

Glükomannán                                               3 mg