Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a bármibe is kezdesz bele, az első néhány nap a legnehezebb. Az életmódváltásra ez különösen igaz, hiszen már ahhoz is erős elhatározás kell, hogy egyáltalán belevágj. Nem kell azonban megijedni, hiszen ha egyszer elkezded, egyre könnyebbnek fogod érezni. De, hogy még könnyebben menjen neked, elárulunk 5 tippet, ami segít túllendülni a kezdeti nehézségeken.

  1. Ne tervezz rövidtávra. A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az életmódváltás során az az, ha nem gondolkozol nagyban. Ha csak kipróbálni szeretnél valami újat, az nem hoz magával igazi elhatározást és mivel nem tettél bele semmilyen energiát, gyorsan fel is fogod adni. Már az elején döntsd el, hogy milyen diétát fogsz követni, vásárold be az alapanyagokat, így, ha már úgyis ott vannak a hűtődben, motiváltabb leszel, hogy ezeket az ételeket fogyaszd. Ugyanígy szerezd be már az elején a hozzád illő étrendkiegészítőket, amelyekre szükséged lesz.
  2. Ne fókuszálj arra, hogy  miről kell lemondanod. Sokan tévesen azt hiszik, hogy az életmódváltás, a diéta sok lemondással jár. A valóság azonban az, hogy nem lemondani kell valamiről, hanem helyettesíteni valami jobbal. A zsíros, nehéz ételek helyett fogyaszthatunk egészségesebb ételek, több gyümölcsöt, zöldséget. Az esti édességeket, nasikat pedig nagyszerűen kiváltja egy pudingos állagú, epres shake, ami amellett, hogy finom, még a vacsorát is helyettesíti.
  3. Tudd betartani. Ne válassz olyan életmódprogramot, amiben olyanokat kellene megtenned, amire nem vagy még kész. Az új szokásokat kialakítani nehéz dolog, éppen emiatt ne akarj egyből lehetetlent. Egy diétás étrend, heti 2-3 edzés nagyszerű kezdet és teljesen elegendő is, amíg készen nem állsz a következő lépésre. Ugyanez érvényes az étrend kiegészítőkre: válassz olyat, ami támogatja a célodat és az alkalmazása is egyszerű. A PAJZSMIRIGY+SLIM esetében elegendő reggeli után 2 kapszulát bevenned bő folyadékkal és máris segítettél támogatni a szervezeted anyagcseréjét és a zsírbontást.
  4. Tudj meg többet! Az interneten számos csodaszerrel és csodát hirdető életmódprogrammal találkozhatsz. Nem kell azonban mindent azonnal elhinned. Ne bízz azokban a szerekben, amik rövid idő hatalmas fogyást ígérnek, hiszen a valós eredményekért tenned is kell. Csatlakozz olyan csoporthoz, ahol valós emberek valós eredményeit olvashatod és ahol a kérdéseidet is felteheted.
  5. Kezd el! Ez a legnehezebb, de egyben a legszükségesebb lépés. Ha mindig csak halogatod, ha mindig csak azt mondod, hogy majd holnap, akkor nem érhetsz el változást. Nem kell, hogy mindenbe azonnal belekezdj, de haladnod kell. Ma talán még csak egy shake-et iszol vacsora helyett, holnap talán már egy kis mozgást is végzel, aztán pedig kipróbálod a diétás ételeket. Hamar észre fogod venni, hogy ezeket milyen természetességgel be tudod építeni a mindennapjaidba úgy, hogy minden másra is marad időd.