Ismerd meg a yes.pharma hűségpontrendszerét!

A hűségpontrendszert azért alkottuk meg, hogy kifejezzük hálánkat az elköteleződésedért, a márkáink iránti hűségedért.

Szerezz minél több pontot, a megszerzett pontjaidat pedig váltsd be értékes kuponjainkra, amelyeket a beváltástól számítva 1 hónapig használhatsz fel a webshopunkban.

Fontos: Egy megrendelésben csak egyetlen kupont érvényesíthetsz! A kuponok csak teljes árú termékekre érvényesek, akciós termékekre és csomagokra nem!

Hogyan szerezhetsz yes.pharma hűségpontokat?

Vásárolj webshopunkban! Minden elköltött 100 Ft után 50 hűségponttal jutalmazunk. A szállítási költségért nem járnak hűségpontok.
Bejelentkezés a profilodba Jelentkezz be 30 naponta és legfeljebb egyszer 250 ponttal jutalmazunk meg.
Hívd meg az ismerőseidet! Hívd meg a családod, barátaidat, hogy ők is vásárolhassanak a szuper termékeinkből. Egy nap maximum 3 barátot hívhatsz meg, amennyiben már legalább 1 barátod regisztrált aznap, megkapod a 250 pontot. 24 óra elteltével újabb barátokat hívhatsz meg.
Töltsd ki aktuális kérdőívünket! Oszd meg velünk gondolataidat, tapasztalataidat kérdőívünkön keresztül és egyszeri 2500 ponttal jutalmazunk.
Értékeld termékeinket! Minden jóváhagyott termékértékelés után 500 pont jár neked. Havonta maximum kétszer kaphatod meg a termékértékelésért járó pontokat.
Iratkozz fel hírlevelünkre! Értesülj elsőként akcióinkról és iratkozz fel hírlevelünkre! Egyszeri 1500 ponttal jutalmazunk. A pontok 24 órán belül íródnak jóvá.

Mire válthatod be a yes.pharma hűségpontokat?

Akciós kuponok Válassz 5%, 10%, 15% vagy 20%-os kuponjainkból és rendeld meg kedvenc termékeidet csökkentett áron.
Ingyenes kiszállítás Váltsd be pontjaidat egy ingyenes szállítás kuponra és cserébe ingyen házhoz szállítjuk a rendelésed.

Sikeres pontgyűjtést kívánunk!