YESPHARMA ÉLETMÓDPROGRAM FOGYÁSODÉRT ÉS MÁJAD EGÉSZSÉGÉÉRT

Szintednek megfelelő, fokozatosan nehezedő, online edzések, 60 receptes online étrend és Máj+ termékek, melyekkel nem csak fogyásodat, de májad egészségét is támogadhatod.

Téged melyik szint jellemez a legjobban? Válassz!

1. SZINT „BELEVÁGOK":

20 kg + vagy krónikus ízületi fájdalom esetén

20 kg + esetén

„Sajnos, több, mint 20 kg felesleg van rajtam. Már nem is tudom, mikor mozogtam utoljára, az étkezésemre sem figyelek oda. Azt érzem, hogy változásra van szükségem, mert már a házimunka is nehezemre esik, a lépcsőn állandóan kifulladok, néha még a magas polcokra való felnyúlás is fáradtságos. Készen állok, hogy megtegyem az első lépést, hogy a mozgás az életem része legyen.”

vagy krónikus ízületi fájdalom esetén

„Habár kevesebb, mint 20 kg felesleg van rajtam, mégis ízületi fájdalmakkal küzdök. Többféle tornába belekezdtem már, de a legtöbb feladat elvégzése fájdalommal járt. Nem szeretném feladni, újra mozogni akarok, ezért egy olyan tornát keresek, ami igazán az alapokkal kezd és fokozatosan segít abban, hogy újra képes legyek tornázni.”

2. SZINT „MEG TUDOM CSINÁLNI”:

10-20 kg + esetén

10-20 kg + esetén

„10-20 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nincsenek ízületi fájdalmaim, nincs extrém túlsúlyom, mégis sajnos nagyon ritkán mozgok, ha edzésre kerül a sor, rendszeresen kifulladok. Nem jelent gondot a lépcsőzés, de őszintén szólva néhány emelet után már én is kapkodva veszem a levegőt. Szeretném, ha a rendszeres mozgás az életem része lenne, az edzésekkel nem csak fogyni akarok, de erőnlétet is építeni magamnak.”

3. SZINT „ÚJRA FORMÁBAN”:

5-10 kg + esetén

5-10 kg + esetén

„Kevesebb, mint 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. A mozgás az életem része, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy rendszeresen sportolok. Viszonylag jó az állóképességem, nem fulladok ki rögtön egy kardió edzéstől. A célom az utolsó plusz kilók leadása mellett, hogy rendszeresen edzéssel izomzatot építsek, fittebbé váljak. “

KEZDD EL MÉG MA A HOZZÁD LEGJOBBAN ILLŐ EDZÉSPROGRAMOT!

A szintednek megfelelő online edzésprogramhoz az akciós csomagok vásárlásával juthatsz hozzá, az edzéseket kéthetente e-mailben kapod meg.